Behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 1-1,5 uur afhankelijk van de klachten. Het begint met een gesprek naar aanleiding van het al eerder toegezonden en ingevulde intakeformulier. We gaan hiermee in op wat voor dat moment het belangrijkste aandachtspunt is.  Om de energie goed te laten stromen, wordt eerst het fysieke lichaam uitgelijnd. Dit gebeurt staand. Door verbinding te maken ontstaat er uitwisseling van informatie. Door middel van zachte aanraking en formulering worden o.a. bekken, knieën, rug en schedel in optimale positie gebracht. Hierna gaat het proces meestal in liggende positie verder, waar gewerkt mag worden aan het thema, of aan dat wat er op dat moment mag gebeuren. Het kan zijn dat je gaat bewegen tijdens het proces.
Na de behandeling volgt nog een kort gesprek en wordt er gekeken of en op welke termijn er een vervolg plaatsvindt. Ga uit van 3 behandelingen voor een goed resultaat.
Voordat de eerste behandeling plaatsvindt, stuur ik per mail een intakeformulier en een informed consent. Het intakeformulier mag, digitaal ingevuld, per mail teruggestuurd worden. Dan kan ik mij al vast voorbereiden. Het informed consent mag bij de eerste afspraak ondertekend ingeleverd worden.

Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen en tijdens de behandeling geen schoenen te dragen. Eventueel kun je warme sokken meebrengen.

Na een behandeling ervaren de meeste mensen ontspanning en rust.

Het vriendelijke verzoek om geen sterk ruikende parfum, aftershave of deodorant te gebruiken als je hier komt voor een behandeling. Dit om de geur in de ruimte zo neutraal mogelijk te houden. Dat werkt voor mij een stuk plezieriger, maar is ook fijner voor de volgende cliënt.

Behandeling op afstand of in combinatie met BEST behoort ook tot de mogelijkheden.