Mededeling

Lieve mensen,

Al vele jaren werk ik met de Best-methode. Velen zijn inmiddels hier in de praktijk geweest voor behandeling met deze methode.
Het is al enige tijd zo dat ik tijdens het meten met deze methode regelmatig door het veld ‘overruled’ wordt. Wie hier geweest is, weet dat er op energetisch vlak veel meer gebeurt dan alleen het meten. Hierdoor heb ik regelmatig het gevoel dat het meten tijdens een behandeling bijzaak is geworden. Als ik tijdens een Best-behandeling benoem dat ik alleen wil meten, en de rest afgesloten wordt, dan wordt dat door het veld genegeerd. Blijkbaar gebeurt er wat er mag gebeuren.
Ik heb altijd gezegd dat ik er niet moe van word enz, maar ik merk dat het onbewust toch meer energie vraagt doordat er meerdere dingen tegelijk gebeuren wat mijn aandacht vraagt.
Daarnaast merk ik dat de mensen die hier komen steeds gevoeliger worden op de vingers. Dat maakt het lastiger om te meten. Het gevolg is dat ik tijdens een behandeling uiteindelijk op de wijze van de haartest ga meten.

Door deze veranderingen ben ik in de afgelopen maanden gaan nadenken en vooral voelen wat dit voor mij en het werken met de Best-methode betekent. Ik ben tot de conclusie dat het beter is om te stoppen met de Best-behandelingen in de praktijk.
Dat houdt in dat ik vanaf nu alleen nog via de haartest werk. Iedereen die hier in het verleden geweest is en nog weer een keer behandeld wil worden met de Best-methode, kan mij dan een plukje haar sturen als ik dat nog niet heb. Als ik op deze manier meet, blijft het in het veld veel rustiger waardoor ik me alleen op de meting hoef te richten. Voor de behandeling stuur ik dan per post korreltjes met balancerende frequenties. De communicatie verloopt per e-mail.
Verder heb ik ook besloten dat ik (voorlopig) geen nieuwe cliënten aanneem voor de Best-methode.

Voor de Qure behandelingen verandert er niets.

Daarvoor ben je nog steeds welkom bij mij. Ook nieuwe cliënten heet ik graag welkom voor Qure

Voor degenen die graag een combi-behandeling willen (voor cliënten die hier al eerder zijn geweest), kan ik de dag voor de afspraak voor een Qure-behandeling een haartest doen. De uitslagen van de haartest bespreken we dan voorafgaand aan de behandeling.

Ik blijf op afspraak werken, maar niet meer op vaste dagen (ma-vr). Zo creëer ik meer ruimte voor mezelf, wat weer doorwerkt in de behandelingen.

Warme groet, Joke